Bouwmaterialen Sierbestr Zand-Grind Breukers

Gesloten (ma 08.00 - 18.00)

Toon openingstijden

bouwmarkten - Bouwmaterialen Sierbestr Zand-Grind Breukers - kaartoverzicht

Bouwmaterialen Sierbestr Zand-Grind Breukers

Breukers biedt een ruim assortiment bouwmaterialen voor de professionele verwerker als ook voor de doe-het-zelver. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit gevelstenen, isolatie, diverse mortels, hout- en plaatmateriaal, leidingmaterialen en dakbedekking. Veel van deze bouwmaterialen liggen opgeslagen in onze 1500m² grote bouw drive-in, zodat de materialen droog liggen en snel te pakken zijn.

Breukers biedt een groot assortiment sierbestrating voor de particuliere klant, hoveniers en groenvoorzieners. Dit assortiment loopt van beton-, natuursteen-, gebakken-bestrating tot aan blokhutten, tuinhout, tuinverlichting, siergrind en waterornamenten.

Deze producten kunt u terug vinden in het linker menu, mocht u iets niet kunnen vinden of wilt u graag meer informatie over producten neem dan contact met ons op of bezoek onze 2000m² grote showtuin.

Breukers levert een ruim assortiment zand en grind aan hoveniers, bouwbedrijven maar ook aan de steenfabrieken, betoncentrales en grindhandelaren. Door jarenlange ervaring in de branche beschikken wij over een database met meer dan 500 soorten granulaten.

Breukers biedt een groot assortiment infra-producten aan voor loonbedrijven, grondverzetbedrijven, aannemers, stratenmakers en gemeentes. Dit assortiment loopt van betonklinkers, H-klinkers, betontegels, waterdoorlatende en waterpasserende bestrating tot mega-blocks, keerwanden en nog veel meer.

Breukers voorziet in haar eigen transport van bouwmaterialen, (sier)bestrating en zand & grind. Dit doen wij voor leveringen in Nederland, Duitsland en België. Tevens voorziet Breukers het transport voor derden.

Services

  • Bezorgservice
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag8.30 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbouwmarkt.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bouwmaterialen Sierbestr Zand-Grind Breukers
van Leeuwenhoekweg 1
7102EJ Winterswijk

+31 (0)543 513161

Deel deze pagina

Bouwmaterialen+Sierbestr+Zand-Grind+Breukers img