KlusWijs Kammeraad

Gesloten (di 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

bouwmarkten - KlusWijs Kammeraad - kaartoverzicht

KlusWijs Kammeraad

KlusWijs Kammeraad in Ooltgensplaat is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Onze ondernemers hebben echter vaak een zeer lange historie met hun vestiging en een lange trouwe band met u als consument. De kracht van de lokale KlusWijs-ondernemers in combinatie met de samenbundeling van activiteiten binnen KlusWijs,zorgt ervoor dat wij u de volgende beloftes kunnen doen:

Vakkundig
De KlusWijs-ondernemers en medewerkers beschikken over daadwerkelijke vakkennis. Wij vinden dat erg belangrijk. U kunt als ervaren of onervaren doe-het-zelver of als professional uitstekend bij KlusWijs terecht, en geheel zelfstandig aan de slag. Mocht u echter toch behoefte hebben aan advies, dan is bij KlusWijs alle kennis in huis om u goed te helpen.
Alle KlusWijs-teams worden zeer frequent getraind en zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op productniveau. Bovendien beschikt ieder over een enorme ervaring, die wij graag met u willen delen.
Ons assortiment is voor iedere klusser toegankelijk. U vindt bij ons producten vanuit vele prijscategorie├źn; van instapniveau tot professioneel. Wij adviseren u graag welk product het beste bij u en bij de klus past. Zo weet u zeker dat u met de juiste producten aan de klus begint, en hoeft u niet terug naar de bouwmarkt omdat u iets vergeten bent.

Vertrouwd
Alle KlusWijs-ondernemingen hebben een lange historie van veelal tientallen jaren. U koopt daarom bij KlusWijs op een zeer vertrouwd adres.
U kunt rekenen op een eerlijk advies in combinatie met de nodige service. Persoonlijke aandacht staat bij KlusWijs hoog in het vaandel, in combinatie met de kennis van uw situatie. De KlusWijs-ondernemer kent zijn klanten en zijn gebied, en weet dus ook welk gereedschap u bijvoorbeeld nodig heeft in uw woning. Zo loopt u niet naar buiten met een klopboormachine, terwijl u een nieuwbouwhuis met betonnen muren heeft betrokken!

Voordelig
De samenbundeling van krachten en kennis is de basis van de KlusWijs-organisatie.
Onze inkopers zoeken over de hele wereld het assortiment bij elkaar. Hierdoor weten wij waar de beste producten voor de beste prijs te koop zijn. Zo zorgt KlusWijs ervoor dat u voor kwalitatief goede spullen nooit teveel betaalt.

Services

  • Kluspas
  • Webwinkel

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag8.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbouwmarkt.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

KlusWijs Kammeraad
Dorpsweg 20
3257LB Ooltgensplaat

+31 (0)187 632017

Deel deze pagina

KlusWijs+Kammeraad img