Verdouw Bouwproducten

Geopend tot 17.15

bouwmarkten - Verdouw Bouwproducten - kaartoverzicht

Verdouw Bouwproducten

Verdouw Bouwproducten is een zelfstandige groothandel in bouwproducten. De relatie met klanten, medewerkers en leveranciers is een partnership waar integriteit, duurzaamheid en gelijkwaardigheid centraal staan.

De klant is op een professionele wijze actief betrokken bij het bouwproces. Hij voelt zich thuis bij ons, omdat hij op een plezierige en deskundige wijze wordt begeleid. De klant treft bij ons een breed en innovatief kwaliteitsassortiment, bestaande uit hout, plaatmaterialen, deuren en bouwproducten. Deze producten worden naar wens dagelijks geleverd. Onze klant kent ons als een partner die continu streeft naar het optimaliseren van het bouwproces. Wij doen dit middels het geven van persoonlijk advies, projectvoorbereiding, dagleveringen, het voorbewerken van materialen en een showroom voor luxe materialen.

Intermenselijke relaties staan centraal in ons bedrijf. Wij streven daarbij naar continuïteit door een redelijk rendement. De medewerkers wordt een duurzame werkrelatie geboden en zij worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen. Van de medewerkers wordt inzet en betrokkenheid verwacht. Zo geloven wij dat gewone mensen buitengewone prestaties leveren.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.15
maandag7.00 - 17.15
dinsdag7.00 - 17.15
woensdag7.00 - 17.15
donderdag7.00 - 17.30
vrijdag7.00 - 16.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De eenbouwmarkt.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verdouw Bouwproducten
Fluwelensingel 95
2806CG Gouda

+31 (0)182 597300

Links

Website

Deel deze pagina

Verdouw+Bouwproducten img